Laitepakettien räätälöinnin monet mahdollisuudet

29 May, 2024

J-Steel on vuosien varrella valmistanut tuhansia pientaloihin soveltuvia lämmönjakokeskuksia. Vakiomallimme Sampo on asennusvalmiina toimitettava pientalokeskus, johon kuuluvat sekä lämmityksen että lämpimän käyttöveden laitteet. Sampo on pätevä ratkaisu monenlaisiin kohteisiin, mutta toisinaan kohteessa voi olla tarve tavallisesta poikkeavalle ratkaisulle tai asiakkaalla voi olla erityistoiveita keskuksen ominaisuuksiin liittyen.

Pientalokeskuksiin liittyvät erityistarpeet tai -toiveet eivät ole ongelma, sillä meillä J-Steelillä on hyvät valmiudet keskusten räätälöimiseen erilaisten toiveiden mukaiseksi. Valmistamme säännöllisesti tilaustyönä erilaisia spesiaalimalleja, kuten esimerkiksi oheisen omakotitalokohteeseen valmistetun erikois-Sampon. Perusmallista poikkeavasti, tästä Samposta löytyy tavallista laajempi, etäsäädettävä säätökeskus. Lisäksi tässä tapauksessa asiakkaan toiveesta mukaan on haluttu automaattinen ilmanpoistin helpottamaan lattialämmityksen käyttöönottoa sekä varmistamaan lattialämmityksen toimivuutta.

Spesiaalimallit ovat hyvin tapauskohtaisia ja vaikka kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin haluttaisiin vastata, on myös otettava huomioon, että erikoisratkaisut lisäävät kustannuksia tai niitä ei välttämättä ole mahdollista toteuttaa esimerkiksi tilanpuutteen vuoksi. Jos jokin laitepaketeissa tai niiden räätälöimismahdollisuuksissa mietityttää, ole rohkeasti yhteydessä myyntitiimiimme.

Olipa tarve sitten vakiomallille tai räätälöidylle spesiaalimallille, asiantuntevat myyjämme osaavat auttaa sopivimman ratkaisun löytämisessä erikokoisiin projekteihin.